Ervaar de voordelen van Presstek's CTP

 

Daglicht veilige bediening

De Presstek thermische platen zijn niet gevoelig voor zichtbaar licht. Het verwerken en belichten van platen in een daglicht omgeving verhoogt de productiviteit en elimineert de extra kosten voor speciale voorzieningen die noodzakelijk zijn om een donkere kamer of geellicht omgeving te creëren.

Chemie vrij platen makenCompassSeries

Presstek CtP is absoluut chemie vrij! Naast het elimineren van de ontwikkelunit, met zijn noodzakelijke chemie, is er ook geen noodzaak voor gommen, inbakken of speciale kostbare reinigings vloeistoffen.

Consistent en herhaalbaar

Met Presstek CtP produceert u de hoogst mogelijk kwaliteits output, vrij van variabelen in beeld kwaliteit die u wel tegenkomt bij de variabelen in bijvoorbeeld de chemie in een conventionele ontwikkelunit, veroudering van chemie, belichtingsproblemen en omgevings veranderingen.

Betrouwbaarheid

ProFire2Van belichtingskop tot en met de chemie vrije platen, de betrouwbaarheid en de prestaties van een thermisch belichtings product van Presstek is reeds bewezen in duizenden CTP installaties en direct-to-press belichtings toepassingen van 'swerelds leidende pers fabrikanten. Presstek heeft wereldwijd meer thermische belichtings eenheden geinstalleerd dan welke andere leverancier in de grafische industrie.

Eenvoudige installatie

Bevrijding van chemie processen en inbakken, de compacte afmeting van de Presstek Vector of de Presstek Dimension Excel plaatbelichter, eliminatie van extra ondersteunende ontwikkel apparatuur en de geschiktheid om in normale daglicht condities te functioneren, staan het toe om de Presstek plaatbelichter op bijna iedere locatie te installeren.

Eenvoudig in het gebruik

Presstek CTP systemen zijn ontworpen voor maximaal gebruikersgemak en vereisen een minimum aan handelingen om platen te produceren, stroomlijning van het gehele plaatmaken proces!.

Lage "cost of ownership"

Presstek CTP verlaagt de kosten in kleine oplage maar ook op lange termijn! De besparing in tijd, materialen en arbeidsuren betekenen minder kosten voor het maken van uw platen. Met het kleine aantal stappen van RIP tot op de drukpers is een Presstek CTP systeem in staat om meer platen tegen lagere kosten te produceren. Op de drukpers zijn de Presstek platen zeer snel op druk en oplage tot zeker 100.000 vel(Anthem plaat) is gegarandeerd, zelfs zonder inbakken! De daglicht veilige chemievrije plaat belichting van Presstek platen, de compacte afmetingen van de plaatbelichter zorgen voor een makkelijke implementatie van de Presstek CTP in ieder type bedrijf.