Azon RAZOR Hale A3+

razor hale ikone 01

 

Onvergelijkbare kwaliteit op een zeer breed scala van materialen.
Azon RAZOR HALE is het nieuwste model van Azon’s UV productlijn en brengt deze bekroonde printtechnologie samen met een sterker, sneller en krachtiger UV LED droog systeem. De energie-efficiënte UV LED-lamp, met lange levensduur, genereert slechts zeer geringe warmte. Dit maakt de Azon UV printers nog meer geschikt voor het rechtstreeks afdrukken op zeer breed scala van substraten en driedimensionale objecten met een maximale breedte van 290 mm! De Azon RAZOR HALE heeft een maximaal bedrukbaar oppervlak van 290 x 800 mm om direct op diverse type substraten zoals o.a. PET, ABS, polycarbonaat, TPU, hout, steen, glas, canvas, keramiek, leer en andere (flexibele) materialen tot een maximale hoogte van zelfs 200 mm te drukken. De buitengewone resolutie van maximaal 2880 dpi staat garant voor een uitzonderlijke beeldkwaliteit.

Stabiliteit en betrouwbaarheid van de Azon RAZOR HALERazor Hale Front
Om te blijven voldoen aan de toenemende eisen van deze snel groeiende markt heeft Azon succesvol nieuwe technieken en ontwikkelingen toegepast om de productiviteit en winstgevendheid van haar UV print oplossingen te garanderen. Met de Azon Razor Hale heeft Azon, met een combinatie van een uiterst nauwkeurig hoogte instelling door middel van een laser sensor en een verbeterde verticale beweging met slechts één motor, een nauwkeuriger, sneller en veiliger systeem gecreëerd.

Efficiënt inkt systeem
Azon streeft er altijd naar om aan de veelzijdige wensen van zijn klanten te voldoen. Het 500 ml bulk-inktsysteem maar mee de Azon Razor Hale wordt geleverd was zo’n wens. Met het oog op het behoud van nauwkeurige afdrukken en de waarborging van hoge kwaliteit, zelfs bij lange productie-runs, heeft Azonprinter zes speciaal hiervoor ontworpen bulk inkttanks met een uniek sensor systeem. Elke inkt tank bevat 500 ml inkt die zeer gemakkelijk te hanteren en te verwijderen zijn. Azon's unieke geautomatiseerde inkt recirculatie-systeem circuleert de witte inkt in de printer bij het opstarten en afsluiten van de machine om de inkt bezinking te voorkomen. De Inkt tanks kunnen worden bijgevuld vanuit inkt flessen. Hierdoor wordt het inkt afval geminimaliseerd en u kunt continu afdrukken zonder onderbrekingen. Hiernaast regelt het inkt systeem zelf de afvoer van witte inkt tot een minimum en elimineert extra handmatig onderhoud.

Nieuwe levendige en kleurrijke UV TurboJet inkten
Om te blijven voldoen aan de stijgende eisen van de markt, kan de Razor Hale geleverd worden in twee verschillende inktconfiguraties: CMYK + 4x Wit of CMYK + 2x White + 2x Gloss. De nieuwe UV TurboJet inkten verbeteren de kwaliteit van de afdruk dramatisch. Levendige en kleurrijke afdrukken op steen, glas, hout, plastic, canvas etc. voor zowel binnen- als buitenshuis. De veelzijdigheid van de witte inkt als basis voor high-density CMYK lagen levert ongebruikelijke en creatieve texturen op alle materialen.

Geavanceerde Azon RIP-software voor unieke speciale effecten
Azonprinter introduceert de perfecte match, de Razor Hale gebundeld met een volledige full-featured Azon RIP. Een (Windows) software RIP inclusief verschillende functies, gereedschappen en add-ons zoals afdrukken tot 5 lagen in inline-modus afhankelijk van de resolutie, het veranderen van het aantal gebruikte nozzles, het creëren van reliëf of verhoogde druk tot 2mm zodat u met de Razor Hale zelfs ADA- compliant en Braille script kan produceren. De noodzaak voor het gebruik van Illustrator, CorelDraw, Photoshop en andere DTP pakketten verdwijnt. De Azon RIP stelt gebruikers in staat om de juiste instellingen direct te kiezen voor hun meest populaire toepassingen die de productiviteit van de printer en de algemene prestaties drastisch verhogen.

Rotax adapter voor cilindrische afdrukken
De mogelijkheden van digitaal printen worden bijna verdubbeld met de speciaal ontworpen roterende adapter. Met de Rotax kunt u afdrukken op een breed scala van cilindrische voorwerpen met een diameter van 41 mm tot 127 mm en een hoogte tot 279 mm. Printen op cilindrische- en kegel vormige voorwerpen zoals bier en wijn glazen, bekers, kaarsen, buisjes, blikjes, tanks, vazen, prijzen en nog veel meer. De Azon Rotax maakt cilindrisch printen efficiënt en nauwkeurig door het leveren van zowel wit en full colour prints.

 Print kleur en wit(of primer) in één printgang!

  • Maximaal pringebied is 30cm x 80cm x 20cm (breedte x lengte x hoogte)
  • Ingebouwde vacuumtafel
  • Maximale resolutie 2880dpi

 

 

Model Azon RAZOR
Print techniek Inkjet Piezo (180 nozzles per kanaal)
Print gebied maximaal 290 mm x 800 mm x 200 mm(breedte x lengte x hoogte)
Inkt cartridges CMYK en wit. Optioneel met gloss of primer te configureren
  Azon Turbo Jet UV inkt, bulk ink systeem 
  500 ml per fles
Inkt uitharding UV LED lamp, regelbaar
Print resolutie Maximaal 2880 x 1440 dpi, geoptimaliseerd
Energie verbruik 231W, standby 59,4W
Aansluitspanning AC 100 tot 240V ± 10%, 1,8A, 50/60Hz
Geluidsniveau 60dB(A) of minder tijdens gebruik
Nozzle configuratie Kleur en monochrome koppen met 180 nozzles (x 8)
Connectiviteit USB 2.0, 100Base-T Ethernet
Omgevings variabele 200 tot 320C, 35 tot 80% RH
Afmetingen 800mm x 1450mm x 1350mm(breedte x lengte x hoogte)
Gewicht 112kg
Aansturing Azon RIP
  Windows 7, 8 & 10 (32 & 64bit)

 Alle specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd