Dimension Excel SeriesDimensionExcelAL

De Presstek Dimension Excel is een, high performance, CTP systeem die uw workflow optimaliseert; uw digitale bestanden worden rechtstreeks op de hoge resolutie thermische platen gezet voor superieure druk prestaties. De Presstek is zeer betaalbaar, levert een extreem hoge kwaliteits belichting, is zeer gebruikersvriendelijk en gebaseert op reeds bewezen techniek.

De Dimension Excel is een daglicht veilige, chemie vrije thermische belichtings techniek. Weg is de noodzaak voor speciale (geel) lichtomgeving en de kosten voor het onderhoud van de ontwikkelmachine. Alle chemiekosten voor de ontwikkel unit zijn weg, samen met de kosten voor opslag en afvoer van die chemie! Er is geen noodzaak meer voor schoonmaken, bijvullen of onderhoud van de ontwikkel unit. Ook het overmaken van platen als gevolg van belichtings- of vacuum problematiek in het CtF traject zijn volledig verleden tijd. Dit alles resulteert in een indrukwekkende verlaging in de kosten van het plaatmaken.

De Dimension Excel levert de kwaliteit die nodig is, en meer, om aan de strengste eisen van de markt te voldoen. Voor ieder toepassing van offset drukwerk, van jaarverslagen tot kunstdrukwerk tot verpakkingen en labels, de Dimension Excel produceert snel en kosten effectief platen, met de kwaliteit die u en uw klanten vereisen!

De combinatie van de Dimension Excel plaat belichter en de Presstek chemie- en procesvrije platen geven een optimaal system voor hogere productiviteit, schoner en milieubewuster produceren en lagere kosten. Het is een verstandige CTP investerings strategie en "....a smarter way to print..."

ProFire Excel

ProFire2De Dimension Excel systemen zijn uitgeruste met Presstek's thermische laser belichtings techniek, ProFire Excel. ProFire Excel is Presstek's volgende generatie belichtingstechniek; deze maakt volledig gebruik van de voordelen van meer dan 10 jaar onderzoeks- en ontwikkelingsresultaten en de ervaring van de duizenden installaties wereldwijd.

ProFire Excel is gebaseert op Presstek's award-winning ProFire technologie die al toegepast wordt in de huidige Presstek Dimension CTP systemen en DI-persen. ProFire Excel brengt alle belichtings componenten samen. High power infrared laser diodes, laser driver- en data electronica en bewegings controle in een compact belichtings systeem. ProFire Excel biedt gegarandeerde herhaalbaarheid, fantastische kwaliteit, snel en accurate belichting, betrouwbaarheid en laser diodes met een lange levensduur.