Azon Mirageazon_logo

Direct To Garment Printer

 

Azon Mirage

De nieuwe Azon Mirage en zijn eenvoudig verwisselbare dubbele textielplatform technologie, is speciaal ontworpen voor industriële productie en grote hoeveelheden.

Het nieuwe, verbeterde, LCD touch screen, de grotere 220ml inkt cartridges en de nieuwste generatie Azon RIP zijn slechts enkele van de nieuwe functies die deze machine biedt. In tegenstelling tot de vorige generatie met een riem systeem voor de tafel beweging, heeft deze printer servomotor en een bal-schroef systeem geïmplementeerd, waardoor de voorwaartse-achterwaartse beweging van de tafel met een maximale nauwkeurigheid plaatsvindt.

Een geavanceerd en volledig geautomatiseerd systeem voor long-run productie werk met een verscheidenheid van diverse textielen en afgewerkte kleding. Dit kosteneffectief digitaal printsysteem gebruikt 4 CMYK + 4 witte inkten. Een intelligente laserstraal beschermt de printkop tegen ongewenste mechanische belastingen.

Twee parallelle textielhouders bieden de mogelijkheid om gelijktijdig te printen op gelijksoortige of verschillende materialen met of zonder dekwit! De maximaal af te drukken oppervlak is 600 x 800 mm en verschillende aangepaste textielhouders zijn beschikbaar.

Flexibiliteit - meer winstmogelijkheden

Met de Azon Mirage heeft u een grotere flexibiliteit en meer winstmogelijkheden dan ooit tevoren. Nu, met onze makkelijk verwisselbare dubbele textielhouders, kunt u afdrukken produceren op een breed scala van textiel; t-shirts, jeans, jassen, truien, handdoeken, kussens, hoeden, caps, petten etc. met een zeer hoge productie zowel in aantallen als mogelijkheden. Azon Mirage is een nieuwe waardevolle oplossing voor de textielindustrie, produceer meer gepersonaliseerde items in de helft van de tijd! Afdrukken met dubbele prestaties!

Snellere productie, meer flexibiliteit en een hoog rendement, noem maar op - Mirage heeft het allemaal!

Azon Ink

CBS - Closed Bag System

Met het unieke "gesloten" ink systeem kan je de cartridge schudden om de inkt en de pigmenten optimaal te houden. De inkt zit vacuum opgesloten en zal niet onder invloed van zuurstof verouderen en dit verhoogt de effcientie aanmerkelijk! Met het 100% vacuum systeem is er dus geen oxidatie en inkt veroudering tijdens het gebruik. Het Closed Bag Systeem zorgt dus naast optimale kwaliteit ook voor lage onderhoudskosten en maakt het produceren nog eenvoudiger.

Witte inkt

Azon Twintex Series 2 drukt op donkere kleding in hoge aantallen met een verbeterde water-gebaseerde witte inkt-technologie zonder voorbehandeling, dus geen primer meer noodzakelijk!. Voor het aanbrengen van het uiteindelijke beeld in CMYK-inkten, print de Azon Twintex eerst een witte ondergrond, exact op het afdrukgebied. Deze witte inkt is digitaal direct op de gewenste locatie op het textiel aangebracht, en maakt het mogelijk om direct de CMYK-inkten te printen, nat-in-nat!

RIP-software

Onze RIP software is eenvoudig te gebruiken en zeer gebruikersvriendelijk, de RIP software draait op het Windows platform en deze software genereert automatisch de benodigde informatie voor het printen van de wit-inkt laag. Verder bent u in staat om met deze software de hoeveelheid (kleur) inkt te bepalen, heeft u tevens inzicht in het inktverbruik waardoor u exact de kosten voor het produceren kunt beheren.

Print gebied

Uw afdruk oppervlak wordt met de Mirage verdubbeld! U kunt nu printen tot een oppervlak van 600 x 800 mm,  dat betekent dat u volledig XXXXL T-shirts kunt bedrukken of in een drukgang tot zelfs 6 stuks kinderkleding.

Alle Azon textiel printers maken gebruik van ecologische inkten op waterbasis. Met de combinatie van bijvoorbeeld biologisch katoen als afdruk materiaal, produceert u een kwalitatief, biologisch verantwoord hoogstaand eindproduct!

Met de Azon Mirage haalt u de mogelijkheden in huis om door te groeien in diverse marktniches en uw omzet te verhogen!

 

Model Azon Mirage
Print techniek Inkjet Piezo (180 nozzles per kanaal)
Print gebied maximaal 600 mm x 800 mm / 2 of 4 afdruk tafels 
Inkt cartridges

 Dual CMYK of CMYK en 4 x wit

  Azon DTG inkt in gesloten cartridges  
  220cc per cartridge
Afdruk snelheid 30 donkere of 100 witte objecten per uur
Print resolutie Maximaal 1440 dpi, geoptimaliseerd
Aansluitspanning AC 100 tot 240V ± 10%, 1,8A, 50/60Hz
Connectiviteit USB 2.0, 100Base-T Ethernet
Omgevings variabele 200 tot 300C, 50 tot 70% RH
Afmetingen 1270mm x 1200mm x 650mm(breedte x lengte x hoogte)
Gewicht 230 kg
Aansturing Azon RIP
  Windows 7, 8 & 10 (32 & 64bit)

 Alle specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd