DynaGramDynaStrip_Imposed

Professionele inslag software die de meest complexe inslag schema’s aan kan.

Werkend met een unieke virtuele “licht tafel” voor totale flexibiliteit en controle. Ondersteunt PostScript & PDF Impositioning, JDF-automatisering en meer!

DynaStrip is een high-end inslag software pakket, ontwikkelt om ieder inslagvraagstuk het hoofd te kunnen bieden!

De zeer krachtige software architectuur geeft de gebruikers volledige controle over het inslag schema. DynaStrip integreert met alle belangrijke workflow systemen en RIP's en kan omgaan met bestanden uit meer dan 100 applicaties. Met meer dan 12 jaar van evolutie in reële productie omgevingen, is DynaStrip een norm geworden.

De eenvoudig en snel te leren interface simuleert een virtuele licht tafel. DynaGram verwerkt PostScript, EPS, PDF, PJTF en ook JDF-bestanden. Door gebruik te maken van een zogenaamde "floating license" kan men binnen een netwerk DynaStrip met maximaal 10 gelijktijdige gebruikers, zowel op MacIntosh als Windows, gebruikt worden. Beheer en creatie van de templates zijn zeer intuitief.

DynaStrip CompactDynaStrip_lighttable

Full-featured inslag software voor de 2-en 4-pagina gebruikers, maximaal inslag formaat 810 mm x 810 mm.

DynaStrip Full

Full-featured inslag software voor alle commerciële drukkerijen van 2-up tot X-up formaat.

DynaStrip Automation

Geavanceerde inslagschema’s, gecombineerd met pagina-pairing vermogens voor met name de krantendrukkerijen.

DynaStrip FusionDynaStrip_Fusion

Geavanceerde inslagschema’s, gecombineerd met versiebeheer voor drukkerijen die met name meertalige documenten, catalogi en direct marketing campagnes verwerken.

DynaStrip JDF Import

Deze DynaStrip versie is met name geschikt voor die drukkerijen die uitgerust zijn met een MIS-systeem en op zoek naar totale JDF connectiviteit. De geavanceerde JDF input capaciteit wordt aangeboden als een aanvulling op de bestaande output module. DynaStrip JDF Import is compatibel met CIP4 MIS met Prepress (MISPRE) Interoperability Conformance Specification (ICS) en is compatibel met MIS-systemen zoals:

  • Ecoffi GamSys Software
  • Graphisoft
  • Hiflex Corp
  • Shuttleworth Business Systems
  • Tharstern Limited

Voor een compatibiliteits test met uw MIS-systeem en DynaStrip JDF Import, stuur dan een JDF-bestand naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wat maakt DynaStrip zo uniek?

Eenvoudige integratie in uw huidige prepress infrastructuur en nog eenvoudiger om te leren. DynaStrip zorgt ervoor dat uw prepress-team en het zelfstandig maken van inslag schema’s, slechts een zeer kort opleidings traject nodig heeft. Professionele ondersteuning en opleiding zijn vanzelfsprekend.

 

Dyna_overview