EFI eXpresseXpress-proof1

EFI™ eXpress voor photo- en EFI eXpress voor proofing helpen u om te winnen van uw concurrentie met twee industrie standaard oplossingen voor het genereren van hoge kwaliteit contract proofing, foto's en validatie.

Snel, eenvoudig en betaalbaar.

De intuïtieve oplossingen van EFI komen tegemoet aan de wensen van fotografen, creatieve regisseurs, printbuyers en ontwerpers die met maximale benutting van hun budget, accurate proof-afdrukken willen produceren en het leveren van verbluffende kleur, iedere afdruk opnieuw!

EFI eXpress voor ProofingeXpress-proof3

EFI™ eXpress voor Proofing is een hoge kwaliteit, validatie en contractproof oplossing die eenvoudig in het gebruik is. Hiernaast heeft het standaard ook de functies van EFI eXpress Photo om briljante beelden te produceren. Ben je art director, drukwerkinkoper of ontwerper? Enkele voordelen die deze oplossing brengt voor uw bedrijf:

  • Produceert nauwkeurig steunkleur. Deze eenvoudige oplossing produceert optimale steunkleur simulaties met de one-klick steunkleur maatwerk techniek die gebaseerd is op onze award-winnende EFI XF Colorproof ™ technologie. Standaard zijn de PANTONE, DIC, HKS en Toyo steunkleurbibliotheken aanwezig om u een uitgebreide keuze te geven.
  • Is makkelijk in gebruik. U hoeft geen technologie- of kleurdeskundige te zijn om EFI eXpress voor Proofing tekunnen gebruiken. De verschillende wizards voor licensering, registratie en configuratie werken snel en eenvoudig. eXpress voor Proofing werkt naadloos samen met alle standaard fotografie,proofing en productie software, een sterke vermindering van uw leercurve. eXpress elimineert overbodige handmatige taken door deze te automatiseren. Dit ook dankzij de vele kleur- en printpresets voor foto's, productie, business graphics en nog veel meer.
  • Wordt geleverd met Native PDF-ondersteuning. eXpress wordt geleverd met ondersteuning voor de populaire Adobe ® PDF Print Engine en de Adobe PostScript 3 Engine om ervoor te zorgen dat alle PDF, PS en EPS-bestanden correct door de RIP verwerkt worden om voorspelbare resultaten te bereiken.
  • Geeft u Ready-to-use professioneel gereedschap Out-of-the-box. eXpress Proofing bespaart u kostbare installatie tijd en geld omdat het wordt geleverd met vele standaards die onmiddellijk kunnen worden gebruikt zoals de laatste Ugra / Fogra (v2.2 & v3.0) en ISO 12647-7 IDEAlliance 2009 media wedges, creatieve en relevante proofing bestandsformaten, kleurvoorinstellingen en steunkleur-simulaties.

eXpress-overview