EFI Colorproof XF

EFI Colorproof XF

Een paar van de belangrijkste voordelen van deze software RIP:

Een flexibele cross-platform client/server-toepassing

EFI Colorproof XF is eenvoudig te installeren, te configureren en te gebruiken mede door de zeer intuïtieve gebruikersinterface en de verschillende setup wizards. Hiermee kunt u gemakkelijk iedere print opdracht beheren, de configuratie van de output en zelfs remote proofing onder controle houden, ongeacht of u werkt in een Windows®, Macintosh® of gemengde omgeving!

Eenvoudige integratie met Open Standaard Workflows

Colorproof XF is gericht op de ondersteuning van industriestandaarden, XF integreert naadloos in een open standaard workflow. Het resultaat is dat u de productie van ICC-compatibele proofing volgens de ISO12647-7 of G7, PDF/X-bestanden of Pantone Goe steunkleuren moeiteloos kunt produceren. Daarnaast heeft XF de Ugra/Fogra media wedge v2.2 en v3.0 en de IDEAlliance controlestrip standaard in het pakket opgenomen.

Eenvoudig en snel te gebruikenEFISCREEN1

De Colorproof XF oplossing is eenvoudig te gebruiken, een ieder kan binnen no-time werken met XF mede dankzij de gebruikersvriendelijke interface, de configuratie wizards, de automatische modi en de voorgeconfigureerde workflows.

Modulair concept voor maximale flexibiliteitEFISCREEN2

Met de modulaire architectuur van Colorproof XF kunt u XF exact configureren om aan uw specifieke behoeften en toepassingen te voldoend door de toevoeging van de juiste product of output opties.

Volledig geautomatiseerde en remote proofing workflows voor kortere doorlooptijden

Met de combinatie van Colorproof XF met de nieuwste printer technologie met ingebouwde spectrophotometer kunt u uw productiviteit maximaliseren met een geautomatiseerde workflow. Deze technologie behandelt elke stap van het kleur meetproces automatisch, de linearisatie, profilering, kalibratie optimalisatie en verificatie. Ook het meet resultaat is rechtstreeks op de ouput te printen! Met de remote proofing-technologie kunt u effectief remote proofing workflows opzetten en zorgt u voor consistente proofing resultaten op elke willekeurige locatie in uw externe omgeving. Door toevoeging van het EFI Web Control Center, een web-based applicatie voor remote control en verdeling van print opdrachten, en de toepassing van de nieuwste printer technologien met ingebouwde spectrophotometers, kunt u profiteren van de meest efficiënte op afstand bediende proofing workflow ooit. Speed-up uw productie en bespaar tijd en geld op kostbare koeriersdiensten.

Opdracht specifieke kleuren eisen een Dynamic WedgeEFISCREEN3

De Dynamic Wedge™ is een dynamisch colorstrip die automatisch wordt aangemaakt en toont de opdracht specifieke (steun) kleuren voor de verificatie en, indien nodig, het optimaliseren van de opdracht specifieke kleurnauwkeurigheid. Het is uitstekend geschikt voor kleur-kritische print opdrachten waar een statische wedge (bijv. Ugra/Fogra media wedge) niet adequaat het beeld van de belangrijkste (steun) kleuren weer kan geven!

Ondersteunt Adobe PDF Print Engine v2.0, APPE

Colorproof XF ondersteunt de nieuwste technologieën voor het stroomlijnen en het optimaliseren van workflow-communicatie, zoals de Adobe® PDF Print Engine (APPE).

Perfecte Spot Color Matching en steunkleur simulatie

Op basis van Bestcolor®-technologie, zorgt Colorproof XF voor een perfecte kleur matching voor basis- en steunkleuren. Standaard uitgerust met zelfs DIC, HKS, Pantone en Toyo steunkleurbibliotheken.

Maximale productiviteit met uitgebreide productie functies

De gereedschappen van EFI Colorproof XF transformeren uw printer in een snel en efficiënt productie-apparaat. De functies omvatten o.a. tiling, step & repeat en kleuraanpassingen. Daarnaast zijn er uitstekende "nesting" mogelijkheden, verlaag uw productiekosten drastisch door het verminderen van papierafval. Tel hierbij op de, optionele, uitgebreide snij oplossing en u kunt alles produceren van contour-cut graphics tot verpakking testmodellen.

Stroomlijn uw workflow met andere toonaangevende EFI-oplossingenWorkflow-overview

Colorproof XF integreert met andere EFI™ oplossingen en voldoet aan uw huidige en toekomstige printbehoeften. U bent in staat om uw productie processen te stroomlijnen, uw productiviteit te verhogen en geld te besparen door het elimineren van vermijden van overbodige stappen met EFI Print MIS en Web-to-Print oplossingen via een JDF connector.