EFI eXpresseXpress-photo1

EFI™ eXpress voor photo- en EFI eXpress voor proofing helpen u om te winnen van uw concurrentie met twee industrie standaard oplossingen voor het genereren van hoge kwaliteit contract proofing, foto's en validatie.

Snel, eenvoudig en betaalbaar.

De intuïtieve oplossingen van EFI komen tegemoet aan de wensen van fotografen, creatieve regisseurs, printbuyers en ontwerpers die met maximale benutting van hun budget, accurate proof-afdrukken willen produceren en het leveren van verbluffende kleur, iedere afdruk opnieuw!

EFI eXpress PhotoeXpress-photo2

De eenvoudig te installeren en te gebruiken EFI eXpress levert hoge kwaliteit kleur voor uw foto (re)productie. U kunt zich met een gerust hart concentreren op uw creatieve werk, het fotograferen!

 

Een paar van de belangrijkste voordelen van deze software RIP:

  • Bespaar tijd en breng de foutmarge omlaag. De EFI eXpress Photo oplossing creert automatisch step & repeat van foto's, verzamelt foto's (single-en multi-image templates) en contact sheets. Routinematige taken zijn sneller uit te voeren zoals kleur- en print presets; u heeft meer tijd beschikbaar om te werken aan de groei van uw omzet.
  • Verhoog de productiviteit. EFI eXpress voor Photo wordt geleverd met eenvoudige productiemiddelen voor het bijsnijden, draaien en snijteken toevoeging; meer productie in minder tijd.
  • Verlaag de operationele kosten en zeer geschikt voor minder ervaren gebruikers. EFI eXpress optimaliseert het media gebruik en vermindert afval door middel van automatisering. Deze intuïtieve software oplossing kent geen leercurve, dus zelfs beginners kunnen direct aan de slag!

eXpress-overview