azon_logo

Azon DTS MATRIX | DTS MATRIX PRO | DTS MATRIX PRO L

 

 

Uitzonderlijke productiviteit en creativiteit tot maximaal 200 mm hoogDTS MATRIX
De Azon DTS MATRIX serie is de enige grootformaat inkjet flatbedprinter op de markt met de mogelijkheid om te printen op substraten tot zelfs 200mm hoog! Met de optionele flatbed maten van 600 mm x 1200 mm, 600 mm x 1800 mm of zelfs 1100 mm x 2500 mm is er altijd het juiste formaat voor uw applicaties. De maximale tafel belasting van 100 kg biedt u zowel voor indoor, outdoor en industriële toepassingen de juiste oplossing. Direct printen op alle denkbare materialen zoals PET, ABS, polycarbonaat, TPU, hout, steen, glas, doek, keramiek, aluminium en leer. De Azon DTS MATRIX vormt een ideale oplossing voor het genereren van meer winst en lagere gebruikskosten. De Azon DTS MATRIX voldoet aan de eisen voor een industriële printer om o.a. zware en stijve materialen te bedrukken maar ook uitermate geschikt voor hoogwaardige printvolumes (USB drives, smartphone cases, aanstekers, pennen etc.). De Azon DTS MATRIX is de perfecte match voor een breed scala aan zakelijke printtoepassingen. Het industrieel frame, de smart vacuüm tafel, Full-featured Azon RIP-software en de Azon DTS inkttechnologie zorgen voor een perfect resultaat bij iedere afdruk.

Betrouwbaar en compatibel systeem
De Azon DTS MATRIX-serie is gebaseerd op een monoblock frame, de elektronische componenten zijn ingebouwd in dit sterke frame. Dit unieke monoblock ontwerp zorgt voor eenvoudige installatie. De hoofd beweging van de printer loopt over een High Precision leadscrew systeem, dit draagt zorg voor een hoge betrouwbaarheid en herhaalbaarheid die de prestaties en nauwkeurigheid vergroten. Dankzij het gebruik van kogellagers tussen de rail en het blok, is het mogelijk om voor de lineaire geleiding een uiterst nauwkeurige lineaire beweging te bereiken. Het aluminium frame vermindert trillingen en draagt bij aan de stabiliteit. Het vacuüm bed, opgedeeld in zones, houdt de verschillende media stabiel op zijn plek om optimale afdrukken te garanderen. Ook zal de verminderde operator interventies bijdragen aan een verbeterde productiviteit.

Onbeperkte mogelijkheden voor een breed scala van toepassingen
Met een resolutie van 2880 dpi is een afdruk van de Azon DTS MATRIX van fotografische beeldkwaliteit, en dit op een zeer uitgebreide veelzijdigheid van substraten. Hiermee breidt u de mogelijkheid uit om meer persoonlijke en creatieve toepassingen te produceren met een zeer hoge productiviteit en perfect afdruk resultaat. De Azon DTS MATRIX drukt op vrijwel alle harde- en plaatmateriaal en het richt zich zowel op de functionele communicatie als creatieve applicaties. De Azon DTS MATRIX is dan ook zeer geschikt voor gebruik in verschillende industrieën waar men een hoogwaardige print kwaliteit vereist zoals; leerindustrie, beurs graphics, interieur decoraties, sign industrie, meubelindustrie, etc. Het dubbele veiligheids systeem voor automatische media dikte detectie en de printkop bescherming zorgen voor een ultieme printkop beveiliging. Het vacuüm bed, opgedeeld in zones, houdt de verschillende media stabiel op zijn plek om optimale afdrukkwaliteit te garanderen. Verbeterde media presets zijn in de Azon RIP opgenomen voor extra toegankelijk printen. Met de Azon DTS MATRIX opent u simpel deuren tot nieuwe afzet gebieden!

Geavanceerde Azon RIP-software voor unieke speciale effecten
Azonprinter introduceert de perfecte match, de Azon DTS MATRIX gebundeld met een volledige full-featured Azon RIP. Een (Windows) software RIP inclusief verschillende functies en gereedschappen. De noodzaak voor het gebruik van Illustrator, CorelDraw, Photoshop en andere DTP pakketten verdwijnt. De Azon RIP stelt gebruikers in staat om de juiste instellingen direct te kiezen voor hun meest populaire toepassingen die de productiviteit van de printer en de algemene prestaties drastisch verhogen.

Rotax adapter voor cilindrische afdrukken
De mogelijkheden van digitaal printen worden bijna verdubbeld met de speciaal ontworpen roterende adapter. Met de Rotax kunt u afdrukken op een breed scala van cilindrische voorwerpen met een diameter van 41 mm tot 127 mm en een hoogte tot 279 mm. Printen op cilindrische- en kegel vormige voorwerpen zoals bier en wijn glazen, bekers, kaarsen, buisjes, blikjes, tanks, vazen, prijzen en nog veel meer. De Azon Rotax maakt cilindrisch printen efficiënt en nauwkeurig door het leveren van zowel wit en full colour prints.

 

 

azon-dts-pro-samples