Webdesign

The Difference richt zich op de kleinere tot middelgrote bedrijven en instellingen met het realiseren van hun visitekaartje op het Internet.

Een van de meest gebruikte informatie bronnen is vandaag de dag het Internet. Daarom is een presentatie, waarin kort en bondig informatie van uw bedrijf of instelling beschikbaar is, een eerste contact met uw potentiele klant. Dit contact zal de omzet van uw bedrijf positief beinvloeden.

Een aantrekkelijke vormgeving is het belangrijkste uitgangspunt bij het maken van de website. Evenwicht tussen tekst en beeld is in belangrijke mate bepalend voor het succes van een site.

The Difference verzorgt tegen een aantrekkelijk tarief een heldere en goed vormgegeven website met als basiselementen: uw logo en een korte en duidelijke tekst over uw producten en/of diensten. Maar ook "Content Management" gebaseerde website's kunnen wij voor u realiseren. Kortom; een passende oplossing voor al uw (web)wensen!

Alle ondernemers kennen internet. Helaas weet slechts een beperkte groep er alle voordelen uit te halen voor zijn bedrijf. Maar die enkeling heeft daardoor wel een riante voorsprong op zijn concurrenten. The Difference helpt ondernemers met visie hun bedrijf te versterken met de vele mogelijkheden van internet.

The Difference heeft de meerwaarde van internet voor een onderneming veelvuldig aangetoond. Wij doen dat vanuit meerdere invalshoeken: een commerciële en een kostenbesparende!

 

Enkele reeds gerealiseerde web projecten: