Azon Direct To Substrate Series 2azon_logo

 

De Azon DTS Series 2 is een Direct To Substrate inkjet printer. Met de Azon DTS Series 2 print u direct op het substraat zoals glas, metaal, steen, hout, kunststof, leer .... eigenlijk op bijna alle substraat soorten! De door Azon, in eigen beheer, ontwikkelde inkten garanderen een maximale hechting van de inkt op ieder soort substraat.

Met de Azon DTS kunt u producties creëren in prachtige foto kwaliteit op ieder substraat, sneller en goedkoper dan met andere technologieën zoals thermo overdracht of zeefdruk. De Azon DTS is als een gewone printer aan te sturen vanuit zowel Mac als Windows omgeving met de standaard bijgeleverde printerdriver. Extreem easy-to-handle en met een zeer hoge return on investment!

series2_dts_copyDe Azon DTS Series 2 is een flat bed printer voor meerdere doeleinden. U kunt printen op half fabricaten maar ook direct op eind producten zoals potloden, aanstekers, mobiele telefoon covers, plastic ID-kaarten, etc.

Het is mogelijk om rechtstreeks te printen op substraten zoals hout, kunststof, steen, staal, glas, leer, etc. van afgewerkte producten met een maximale hoogte van 10 cm(!). Optioneel is de maximale hoogte zelfs tot 30 cm mogelijk! Met het maximale print oppervlak van 42 cm x 60 cm kunt u een ondenkbaar aantal toepassingen aanbieden aan uw klanten! De vlijmscherpe afdruk wordt door middel van 2880 dpi geleverd met een gesloten inktsysteem.

De Azon DTS Series 2 is een uitstekende oplossing voor geschenk retailers, copyshops en een aanvulling voor iedere drukkerij!

 

Voor het het verwerken van donkere substraten of het verwerken van transparante substraten waar voor een (dek) wit gewenst is hebben we de Azon DTS White Series 2 in ons assortiment. De Azon DTS White Series 2 heeft dezelfde eigenschappen als de Azon DTS Series 2 met als verschil dat er witte inkt beschikbaar is om een (dek) wit te kunnen produceren. Klik hier voor de Azon DTS White Series 2.

 

Hieronder enige applicaties voor de Azon DTS Series 2 printer:

 

Substraat-banner

 

Klik hier voor meer applicatie voorbeelden, de beperking in applicaties is uw eigen fantasie!