Azon TexPro Series 2azon_logo

Direct To Garment Printer

 

 

Azon TexPro Series 2De Azon TexPro Series 2 is een inkjet printer die direct op textiel print.De Azon TexPro Series 2 print met een verbazingwekkende snelheid tot wel 50 licht gekleurde shirts of 15 donkere shirts per uur. Ook op licht en donker gekleurd textiel, zoals: t-shirts, handdoeken, jeans, schorten, tassen etc. met een uitstekende hechtingvan inkt. Full colour afdrukken van hoge kwaliteit op elke stof maar dan sneller en goedkoper dan op ieder andere printer of met andere technologieën zoals thermo overdracht of zeefdruk.

De Azon TexPro Series 2 is zeer gebruikersvriendelijk in het dagelijks gebruik en heeft een hoge "return-on-investment".

  • Direct to garment printer
  • Gebruikersvriendelijk printen
  • Maximale resolutie 1440dpi
  • Diverse maten textiel houders beschikbaar
  • Printen op alle denkbare stoffen, maar ook op hout en leer
  • Ongekende flexibiliteit

De Azon TexPro Series 2 is al zeer rendabel bij kleine oplagen, er zijn geen duizenden kledingstukken per run noodzakelijk om het rendabel te krijgen! Azon TexPro Series 2 is uitermate geschikt voor korte- en middellange runs, ook voor gepersonaliseerde en variabele data printing. Testen van de te printen afbeelding kunnen onmiddellijk worden geëvalueerd en, indien noodzakelijk, wijzigingen doorvoeren zonder vertraging.

 

De Azon TexPro DTG (textiel) printoplossing komt in de Series 2 uitvoering met een geavanceerd systeem om ook op hout en leer met dezelfde printer te kunnen printen, middels het automatisch starten van de IR-lampen bij het printen op hout of leer.

 

Witte inkt

De door Azon op waterbasis ontwikkelde witte inkt is speciaal ontwikkeld voor het printen op donkere stoffen zonder voorbehandeling, dus geen primer meer noodzakelijk! Met de witte inkt creëert de Azon TexPro Series 2 een basislaag, die berekent wordt door de RIP software, om een perfect kleurcontrast voor de CMYK-inkten te garanderen. Deze witte inktlaag wordt digitaal direct op de gewenste locatie op het kledingstuk aangebracht met aansluitend de CMYK inkten, dit gebeurt zelfs nat-in-nat!

 

IMS - Ink Management System

De revolutie in het Direct To Garment printen! Azonprinter Company lanceerde het gepatenteerde Ink Management System. Dit IMS is van cruciaal belang voor een gegarandeerde productie van dag tot dag zonder verlies van inkt of beschadiging en verstopping van de printkop. Het IMS is 100% luchtdicht, dus geen oxidatie of inkt verharding tijdens het afdrukken. Geen verstopping van filters of kostbare dagelijkse schoonmaak procedures en afdrukken van overbodige testbestanden om een kwalitatieve afdruk te krijgen. De inktkwaliteit in de Azon TexPro Series 2 is consistent, 100% automatisch!

 

Met de Azon TexPro Series 2 introduceren we een gloednieuwe manier van digitaal printen die kan concurreren met de kwaliteit van zeefdruk en het gemak van transfer printen. De Azon TexPro Series 2 realiseert afdrukken in kleur zonder platen te maken of kleuren te registreren. De Azon inkten zijn sterk waterbestendig en bestand tegen het dragen. De Azon TexPro biedt een hogere afdrukkwaliteit dan de traditionele methode, eenvoudige bediening en stabiele prestaties.

 

Zo kan de Azon TexPro volledig voldoen aan batch productie op grote schaal voor verschillende applicaties en verbetert de Azon TexPro uw concurrentiekracht!